Ontdek Onze Werkgebieden en Netwerkvertakkingen bij Rixma

Bij Rixma zijn we ingedeeld in verschillende onderliggende werkgebieden, elk met hun eigen vertakkingen in ons netwerk die ingezet kunnen worden voor uw behoeften!

Ontdek hoe onze uitgebreide werkgebieden en netwerkconnecties uw organisatie kunnen versterken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


(Interim) Detachering

Professionele Detacheringsservices: Uw Bemiddelende en Adviserende Partner

Bij ons kunt u rekenen op professionele detacheringsservices, waarbij we een bemiddelende en adviserende rol op ons nemen. Met behulp van ons uitgebreide netwerk van diverse detacheringbureaus en headhunters, zorgen wij voor de perfecte match tussen talent en uw organisatie.

Ontdek hoe onze expertise en persoonlijke aanpak uw organisatie kunnen versterken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Uw ICT

Ontdek De Mogelijkheden: Wat Andere IT Partijen U Niet Vertellen

Vaak horen we mensen zeggen: "Dit kan nooit! Anders had onze IT-partij het al aangeboden." Maar de realiteit is vaak anders - het kan wel!

Bij ons ontdekt u de mogelijkheden die andere IT-partijen u misschien niet vertellen. Onze expertise stelt ons in staat om creatieve oplossingen te bieden voor uitdagingen waar u voor staat.

Wacht niet langer, neem contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw IT-behoeften.

(Interim)Management

Probleemoplossing op Maat: Geen Plaatsing van Medewerkers, Wel een Oplossing voor Uw Probleem

Bij ons draait het niet om het plaatsen van medewerkers, maar om het bieden van oplossingen voor uw specifieke problemen. Onze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat we de juiste oplossing vinden die perfect aansluit bij uw behoeften.

Ontdek hoe onze expertise en focus op probleemoplossing uw organisatie kunnen versterken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Second opinion

Krijg Een Frisse Blik op Uw Structuur: Laat Uw Omgeving Controleren

Niet alleen offertes en nieuwe tijden vragen om aandacht, maar ook de bestaande omgevingen en situaties waarin we ons bevinden. Om een frisse blik op de structuur te krijgen, is het van essentieel belang om uw omgeving periodiek te laten controleren. Ontdek hoe onze controle- en adviesdiensten uw organisatie kunnen versterken.