Voorbeeld: Afgeronde projecten


Grotere trajecten


Middel grote opdrachten


Normale uitvoerend


Reorganisatie IT - Legacy naar Cloud

Vanuit de klant: Door de jaren heen zijn er veel zaken in een grijs gebied gekomen waar door eigenlijk niemand binnen de organisatie meer weet waar wat zich bevind qua IT. Ook door een scheiding van bedrijven binnen de holding, zien wij nu een kans om de IT opnieuw in te richten. 

Lees meer »

Reorganisatie IT - IT management

Vanuit de klant: We hebben onze ICT al jaren uit besteed. Dit is eigenlijk altijd goed gegaan tot verkort toen we de behoefte kregen voor uitbreiding. Er wordt nu gezocht om onze ICT verder te professionaliseren en onze software modern te krijgen. Onze omgeving is opgebouwd in een BYOD Apple omgeving en we willen nu voor onze medewerkers een omgeving bieden binnen Microsoft 365 zodat er gebruik gemaakt kan worden van de diensten die onze klanten ook gebruiken waaronder bijvoorbeeld Teams. 

Lees meer »

Modernaliseren - Adoptie van M365 cloud

Vanuit de klant: Als een klein bedrijf moet ik met de tijd mee gaan. Ik werk al 15 jaar op de huidige manier en zou graag willen vernieuwen. Het cloud concept ontgaat ons echter een beetje. ook is de IT een rommeltje geworden. 

Lees meer »

Modernaliseren - Hybrid cloud 25 TB

Vanuit de klant: Door uitbreiding binnen ons vak hebben wij nu behoefte gekregen aan het professionaliseren van onze data omgeving. Het is echter van groot belang dat deze oplossing wel binnen ons budget gaat vallen en dat de data zowel toegankelijk is als beveiligt. Het probleem wat wij hier voelen is dat onze data erg veel is... als in 25 + TB. 

Lees meer »

Voorbeeld: Lopende trajecten


Grotere trajecten


Middel grote opdrachten


Normale uitvoerend