Development - Software opmaat

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 14:10

Tijdsduur: Project - on-going 

Functie: Automatiseerder, ontwikkelaar, Projectleider

Casus / Scope: Ontwikkel een programma voor facturatie, klant en management sturing

Vanuit de klant: Wij willen een facturatie programma waar geen hoge abonnementen kosten aan verbonden zijn, waar wij flexibel en creatief mee kunnen omgaan op de manier zoals wij voor ogen hebben, dus echt op maat. We hebben nu een x aantal standaard programma's van derden geprobeerd waar wij in teleurgesteld waren, voornamelijk in de kosten en functies die we dan kregen en of de flexibiliteit van de functies zelf.  We hebben iets kleins in gebruik bij Excel en dat zouden we eigenlijk uitgebreid willen hebben met functies van grotere programma's maar zonder de poeha er om heen.

Rixma gaat op basis van ''proof of concepts'' aan het werk voor het optimaliseren van en automatiseren van de bestaande processen en huidige form van facturatie en klant management. Er wordt gewerkt in Excel en VBA. Door Gezonde logica en handig om gaan met processen is er een facturatie, inventarisatie en werkbon management programma ontstaan. Middels correcte aanpassingen  is het programma goed inzetbaar voor het klein MKB, ZZpers en winkeliers. 

Update: Ondertussen is de applicatie succesvol in gebruik. Wij van Rixma blijven de constante vragen voor nieuwe functies uitvoeren voor deze applicatie.

De klant stelt o.a. dat:

 1. De facturatie moet geordend en in zichtbaar zijn.
 2. Omzet en facturen moet inzicht baar zijn.
 3. Er moet een klantensysteem komen.
 4. Er moet een gekoppelde inventarisatie komen.
 5. Er moet een concept verkoopfactuur mogelijkheid zijn.
 6. Er moet een gekoppelde werkbonnen systeem inzitten.
 7. Facturen moeten gelijk verzend baar door een koppeling met de e-mail cliënt.
 8. Opslaan van facturen moet gebeuren in PDF formaat en de benaming moet zijn op basis van velden zodat dat niet meer door de medewerkers hoeft te gebeuren.
 9. Meerdere mensen moeten tegelijkertijd in de applicatie kunnen werken.
 10. Het proces ter ondersteuning van het programma moet met begeleiding worden uitgevoerd onder de medewerkers.
 11. Boven al moet het flexibel zijn tegenover de programma's zonder te veel toeters en bellen.


Intresse?

Wij willen u graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Door middel van een demo en eventueel referenties staan wij achter ons product.